Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII

Orice accesare sau vizitare a site-ului  ori utilizarea Serviciilor oferite prin intermediul acestui Site implica acceptarea Termenilor și condițiilor expuse in cele ce urmează, in afara de cazul in care pentru Conținutul respectiv exista condiții de folosire distinct formulate sau dispuneți de un alt acord de utilizare valid încheiat. In cazul in care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile expuse in prezentul Document, va rugam sa nu utilizați acest Site.

  1. Copyright

Toate informațiile și imaginile existente pe acest site sunt cu titlu informativ, fiind deținute exclusiv de către  Psiholog Nicoleta Radu, proprietar al acestui domeniu și website. Niciun material, imagine, articol de pe acest nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres si in scris al titularului legal al acestui drept, respectiv Psiholog Nicoleta Radu. Toate drepturile sunt rezervate proprietarului acestui website, fiind strict interzisă folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea proprietarului, agenților, reprezentanților si afiliațiilor săi.

Proprietarul își rezervă dreptul de a aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentala sau intenționata, pierdere, distrugere sau împotriva accesului oricărei persoane neautorizate.

  1. Confidențialitate

Protecția informațiilor in cursul procesării datelor dumneavoastră personale este prioritara, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legături cu alte site-uri al căror conținut nu se afla sub controlul nostru, de aceea cabinetul nu își asumă și nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri web.

Cabinetul nu va dezvălui nici o informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile legale. Cabinet Individual de Psihologie Radu Nicoleta nu va transmite nici unui terț datele dumneavoastră personale introduse de Dumneavoastră pe acest site web, conform acestor “Termeni si Condiții”.

  1. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cînd vizitați acest site web serverul de web înregistrează automat numele furnizorului dumneavoastră de servicii internet, site-ul web de la care ne vizitați. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastră, de exemplu, in contextul unei înregistrări, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executării unui contract.

  1. Utilizarea și dezvăluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele Dumneavoastră vor fi tratate in conformitate cu legislația actuala privind Protecția Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienți, inclusiv pentru asistenta clienți, precum si pentru a va putea informa despre noile noastre produse, servicii, articole și recomandări.

  1. Informații pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveți următoarele responsabilități:
-să furnizați date adevărate, exacte si complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut de formularul de înregistrare atunci cînd este cazul;
-să mențineți și înnoiți, atunci cînd situația cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte si complete.

Totodată vă asumați obligativitatea de a nu face următoarele:
-să publicați materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge/modifica neautorizat acest sistem cat si orice sistem sau informație;
-să publicați material cu drept de autor, daca nu sunteți autorul sau daca nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
-să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informații prohibite de prevederile legale in vigoare;
-să publicați o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale in vigoare incidente.
In caz de nerespectare a acestor condiții, deținătorul legal al acestui site se disociază de autorul acestora, va șterge informațiile respective fără nici o notificare si poate acționa pe cale legala.

 

 

  1. Oferta de contractare

Conținutul acestui site nu reprezintă si nu face parte dintr-o oferta de a contracta servicii din partea Cabinetului Individual de Psihologie Radu Nicoleta, articolele, proiectele, atelierele si informațiile referitoare la activitatea cabinetului au caracter pur orientativ si general, orice acord între parți cu privire la serviciile prezentate urmând sa fie valabile si cu forța obligatorie numai daca va fi aprobat in scris si semnat de toate părțile implicate, prin contract de servicii psihologice.

La elaborarea materialelor pentru acest site cabinetul a utilizat cele mai bune tehnici, materiale si proceduri de editare pentru a putea reda cu cea mai buna acuratețe detaliile actului psihologic. Cu toate acestea, utilizatorii sunt înștiințați că prezentările grafice (dimensiuni, culori, perspective), sunt achiziționate de la terți.

Pentru modalitatea de rezervare și contractare vă rugăm să luați legătura cu psiholog Radu Nicoleta.

  1. Modificări

Cabinet Individual de Psihologie Radu Nicoleta își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

  1. Acordul utilizatorului

Prin accesarea acestui site utilizatorul atesta ca a citit si înțeles “Termenii si Condițiile”, iar prin continuarea navigării sau prin bifarea opțiunii “Accept” utilizatorul accepta ca aceste clauze constituie un acord încheiat intre utilizator și Cabinet Individual de Psihologie Radu Nicoleta în privința utilizării site-ului www.radunicoleta.ro cat si a datelor oferite.

Cabinet Individual de Psihologie Radu Nicoleta