Loading Events

« All Events

Congruența echipelor și munca inter-departamentală

26 April

Inter-departamental @photo credit google

Sunt momente în viața oricărui business în care apare o desincronizare între departamente și e nevoie de timp pentru alinierea în acord cu stadiul afacerii sau proceselor din interiorul organizației, astfel încît clienții să poată beneficia de noile servicii și bunuri.

Adesea, aceste desincornizări apar din motive ce țin de distanța dintre echipe și management sau de excluderea echipelor în reorganizare și structurarea activităților.

Descoperă cum atelierele de dezvoltare psiho-emoțională pot fi de folos la creșterea în sincron la nivel de management și departamental.

Obiectivele acestui segment de activitate sunt:

  • înțelegerea tipurilor de personalități individuale și de grup
  • stabilizarea echipei si congruenta ideilor personale la nivel de grup
  • clarificarea unor conflicte interioare sau de grup, generate de comunicare defectuoasă, fragilitate psiho-emoțională personală din situații de viață
  • măsurarea capacităților profesionale actuale din perspective psihologice și potențialul de viitor
  • identificarea resurselor (cunoștințe, abilități, etc.) personale nevalorificate la locul de muncă
  • identificarea aspirațiilor personal-profesionale si la nivel de grup, ca membru al echipei

Dacă vă uitați cu atenție, cele mai dese teme de nemulțumire atunci cînd sunteți cu prietenii sau familia vin dinspre locul de muncă: clienți, colegi, șefi, proiecte, servicii, produse. De cîte ori vorbiți despre voi prin prisma locului de muncă? Cîte supărări sau dezamăgiri vă însoțesc în orele din afara timpului de lucru? De la cîți oameni aveți așteptări? Ce valori vă urnesc din loc? Care sunt criteriile modele morale ale situațiilor pe care le trăiți și le discutați cu cei cu care lucrați?

Iată de ce e important și relevant să învățăm să numim emoțiile, să le conștientizăm cînd se manifestă, să le dăm voie să se exprime, înțelegîndu-le rostul și contribuția în viața noastră.

Cost la cerere în funcție de dimensiunea grupului. Locația beneficiarului.

#learningisoursuperpower #workplacewellbeing #trainingday #wellbeing #trainingprogram #psiholognicoletaradu

@photo credit: google