Loading Events

« All Events

Nuanțe psihologice în conflictele și competiția dintre angajații companiei

28 June

@photo credit: freashbooks/ google

Starea de competitivitate are drept scop creșterea prin dezvoltare și progres, ambele de domeniul creativității. În segmentul domeniului privat, aceste acțiuni au o mai mare libertate de implementare, pe de o parte dacă vorbim de organizații mici și medii, locale sau dintr-o rețea corporatistă a cărei funcție principală este adaptarea la piața locală a fiecărui birou.

Competitivitatea nu înseamnă competiție internă și conflict. Totuși acolo se ajunge uneori, iar această dinamică organizațională are efecte pe termen lung care nu se văd imediat.

Descoperă cum atelierele de dezvoltare psiho-emoțională pot fi de folos pentru a adapta echipa la o stare de competitivitate cu piața.

Obiectivele acestui segment de activitate sunt:

  • înțelegerea tipurilor de personalități individuale și de grup
  • stabilizarea echipei si congruenta ideilor personale la nivel de grup
  • clarificarea unor conflicte interioare sau de grup, generate de comunicare defectuoasă, fragilitate psiho-emoțională personală din situații de viață
  • măsurarea capacităților profesionale actuale din perspective psihologice și potențialul de viitor
  • identificarea resurselor (cunoștințe, abilități, etc.) personale nevalorificate la locul de muncă
  • identificarea aspirațiilor personal-profesionale si la nivel de grup, ca membru al echipei

Dacă vă uitați cu atenție, cele mai dese teme de nemulțumire atunci cînd sunteți cu prietenii sau familia vin dinspre locul de muncă: clienți, colegi, șefi, proiecte, servicii, produse. De cîte ori vorbiți despre voi prin prisma locului de muncă? Cîte supărări sau dezamăgiri vă însoțesc în orele din afara timpului de lucru? De la cîți oameni aveți așteptări? Ce valori vă urnesc în constructul valorilor morale ale situațiilor pe care le trăiți și le discutați cu cei apropiați? Iată de ce e important și relevant să învățăm să numim emoțiile, să le conștientizăm cînd se manifestă, să le dăm voie să se exprime, înțelegîndu-le rostul și contribuția în viața noastră.

#learningisoursuperpower #workplacewellbeing #trainingday #wellbeing #trainingprogram #psiholognicoletaradu

Cost la cerere în funcție de dimensiunea echipei beneficiarului. Locația beneficiarului.

@photocredit: google/ freshbooks